Contact

Lekker eten, kwaliteitsvolle bediening

Gezellig uit eten voor groot en klein regio Diksmuide

Als budget- en kindvriendelijk restaurant serveren wij u In de Sneppe te Houthulst de lekkerste gerechten aan betaalbare prijzen. Onze uitgebreide kaart zorgt ervoor dat uit eten gaan in regio Diksmuide steeds weer een belevenis wordt.

Kindervriendelijk restaurant

In de Sneppe zijn kinderen meer dan welkom. Een grote speeltuin, springkastelen en aangepaste menu’s zijn dan ook steeds beschikbaar. Geniet zelf met volle teugen van een gezellig etentje en laat uw kinderen zich kostelijk amuseren!

Specialiteiten

Wij serveren u graag diverse, huisgemaakte specialiteiten. In combinatie met aangepaste wijnen zorgen wij voor een waar smulfestijn!

Ruime speeltuin

Zowel binnen als buiten is er voldoende speelruimte voorzien voor de kleintjes. Op die manier kunt u zelf rustig genieten van onze lekkere gerechten en kunnen uw kinderen zich ondertussen lekker amuseren!

Feestlocatie

Hebt u een communie of familiefeest in het vooruitzicht? Kom dan zeker langs In de Sneppe en ontdek onze zeer voordelige feestmenu’s!

Huifkartochten

Combineer uit eten gaan in regio Diksmuide, met één van onze huifkartochten! Wij garanderen u een onvergetelijke middag en een lekkere maaltijd bij vertrek of aankomst.

Openingsuren

Maandag: gesloten

Dinsdag & woensdag: 12u tot 17u

Donderdag: 12u tot 16u

Vrijdag: 12u tot 16u

Zaterdag: 11u30 tot 24u

Zondag: 11u30 tot 21u

Tijdens de week ‘s avonds enkel open voor groepen (40 p)

In de Sneppe
Contacteer ons!
051 67 00 63